lunes, 28 de marzo de 2016

Brookies


Quan vaig veure aquesta recepta per internet, que junta el brownie i les cookies, no vaig poder resistir la temptació de fer-la. Aquí està la recepta:

Cuando vi esta receta por internet, que une el brownie y las cookies, no pude resistir la tentación de hacerla. Aquí está la receta:

INGREDIENTS
Per al brownie:
-140 g de xocolata per fondre
-50 g de nous torrades
-80 g de farina de reposteria
-3 ous
-70 g de mantequilla
-100 g de sucre
-una punteta de sal

Per a les cookies:
-100 g de perletes de xocolata
-170 g de farina de reposteria
-1 sobre de llevadura
-1 ou
-100 g de mantequilla
-120 g de sucre moreno
-una punteta de sal

INGREDIENTES
Para el brownie:
-140 g de chocolate para fundir
-50 g de nueces tostadas
-80 g de harina de repostería
-3 huevos
-70 g de mantequilla
-100 g de azúcar
-una pizca de sal

Para las cookies:
-100 g de perlitas de chocolate
-170 g de harina de repostería
-1 sobre de levadura
-1 huevo
-100 g de mantequilla
-120 g de azúcar moreno
-una pizca de sal

PREPARACIÓ
Cobrim un motlle quadrat amb paper de forn i preescalfam el forn a 180ºC dalt i baix sense aire.

Comencem fent el brownie. Posem en un bol apte per al microones la xocolata a trossos amb la mantequilla. Ho anem escalfant al microones, ho anem treient i rementant fins que quedi fos. Hi afegim els ous, i batem. a continuació hi afegim el sucre. Hi afegim la farina amb la punteta de sal, sense deixar de remenar. Per últim, hi afegim les nous a trossos petits, remenam i ho aboquem al motlle.

A continuació preparam la massa de cookies. En un bol batem la mantequilla a temperatura ambient amb el sucre. Hi afegim l'ou i batem. A continuació la farina amb la llevadura i la punteta de sal. No deixem de remenar. Per últim, afegim les perletes de xocolata. Quedarà una massa molt espessa. L'aboquem al motlle de manera que cobreixi el brownie.

Ho posem al forn durant aproximadament 1 hora o quan veiem que la part de galeta estigui cuita. 

PREPARACIÓN
Cubrimos un molde cuadrado con papel de horno y precalentamos el horno a 180ºC arriba y abajo sin aire.

Empezamos haciendo el brownie. Ponemos en un bol apto para el microondas el chocolate a trozos con la mantequilla. Lo vamos calentando en el microondas, lo vamos sacando y removiendo hasta que quede fundido. Le añadimos los huevos y batimos. A continuación le añadimos el azúcar. Le añadimos la harina con la pizca de sal, sin dejar de remover. Por último, le añadimos las nueces a trozos pequeños, removemos y lo vertemos en el molde.

A continuación preparamos la masa de cookies. En un bol batimos la mantequilla a temperatura ambiente con el azúcar. Le añadimos el huevo y batimos. A continuación la harina con la levadura y la pizca de sal. No dejamos de remover. Por último, añadimos las perlitas de chocolate. Quedará una masa muy espesa. La vertemos en el molde de forma que cubra el brownie.

Lo metemos en el horno durante aproximadamente 1 hora o cuando veamos que la parte de galleta esté cocida.

IDEAL PER MENJAR...
Com a postre, berenar o esmorzar, no és necessari acompanyar-ho de res perquè és prou calòric i vos donarà energia per tot el dia.

IDEAL PARA COMER...
Como postre, merienda o desayuno, no es necesario acompañarlo de nada porque es lo suficientemente calórico y os dará energía para todo el día.

Trobada a: Directo al Paladar