lunes, 7 de marzo de 2016
Espàrrecs gratinats amb mozzarella. Espárragos gratinados con mozzarella.
Aquesta recepta és molt senzilla i molt fàcil de fer.
Esta receta es muy sencilla y muy fácil de hacer.
INGREDIENTS
-un manat d'aproximadament 12 espàrrecs de marge
-120 g de mozzarella
-oli d'oliva
-una cullerada de pa ratllat
-sal i pebra negra
INGREDIENTES
-un manojo de aproximadamente 12 espárragos trigueros
-120 g de mozzarella
-aceite de oliva
-una cucharada de pan rallado
-sal y pimienta negra
PREPARACIÓ
Netejam els espàrrecs i tallam la part inferior. Untam una llauna per al forn amb un poc d'oli. Per sobre col·loquem els espàrrecs un al costat de l'altre. Els hi posam sal i pebra.
Ho cobrim de mozzarella, si no està ratllada la tallem a trocets quadrats, i a continuació hi aboquem el pa ratllat.
Ho fiquem al forn a 200ºC durant aproximadament 20 minuts, o quan veiem que el formatge estigui fos o daurat.
PREPARACIÓN
Limpiamos los espárragos y cortamos la parte inferior. Untamos una fuente para el horno con un poco de aceite. Por encima colocamos los espárragos uno al lado del otro. Los salpimentamos.
Lo cubrimos de mozzarella, si no está rallada la cortamos a trocitos cuadrados, y a continuación le echamos el pan rallado.
Lo metemos en el horno a 200ºC durante aproximadamente 20 minutos, o cuando veamos que el queso esté fundido o dorado.
OBSERVACIONS
L'època dels espàrrecs és a finals de l'hivern. A més aquest aliment té propietats molt beneficioses per a la salut, ja que ajuden a eliminar toxines i evitar la retenció de líquids.
OBSERVACIONES
La época de los espárragos es a finales de invierno. Además este alimento tiene propiedades muy beneficiosas para la salud, ya que ayudan a eliminar toxinas y evitar la retención de líquidos.
IDEAL PER MENJAR...
És un entrant lleuger que pot servir com a guarnició de plats tant de carn com de peix.
IDEAL PARA COMER...
Es un entrante ligero que puede servir como guarnición de platos tanto de carne como de pescado.
Recepta original: Directo al paladar