sábado, 19 de marzo de 2016
Pizza d'albergínia i bacó. Pizza de berenjena y bacon.
Aquesta pizza la vaig fer aprofitant una massa que m'havia sobrat d'una altra recepta i per això m'ha sortit amb una forma artesanal.
Esta pizza la hice aprovechando una masa que me había sobrado de otra receta y por eso me ha salido de una forma artesanal.
INGREDIENTS
-1 massa de pizza
-1 albergínia
-150 g de bacó
-1 bola de mozzarella
-4 cullerades de tomàquet triturat
-sal, orenga i oli d'oliva
INGREDIENTES
-1 masa de pizza
-1 berenjena
-150 g de bacon
-1 bola de mozzarella
-4 cucharadas de tomate triturado
-sal, orégano y aceite de oliva
PREPARACIÓ
Fem la massa de la pizza si no la tenim feta. Si la tenim congelada, l'extenem sobre paper de forn, com més fina millor. Si és comprada, ja ve extesa i sol portar paper de forn. La posem sobre una placa de forn.
Extenem el tomàquet triturat sobre la massa de la pizza. A continuació hi posam la mozzarella tallada a trossos petits distribuits per tota la pizza.
Pelam l'albergínia i la tallam a rodanxes. La repartim per la pizza. Tallam el bacó a tires i també ho repartim. Afegim la sal, l'orenga i un poc d'oli,
Ho ficam al forn preescalfat a 200ºC i ho tenim escalfat durant aproximadament 20 minuts o quan veiem que el formatge estigui fos i la massa daurada.
PREPARACIÓN
Hacemos la masa de la pizza si no la tenemos hecha. Si la tenemos congelada, la extendemos sobre papel de horno, cuanto más fina mejor. Si es comprada, ya viene extendida y suele traer papel de horno. La ponemos sobre una placa de horno.
Extendemos el tomate triturado sobre la masa de la pizza. A continuación le ponemos la mozzarella cortada a trozos pequeños distribuidos por toda la pizza.
Pelamos la berenjena y la cortamos a rodajas. La repartimos por la pizza. Cortamos el bacon a tiras y también lo repartimos. Añadimos la sal, el orégano y un poco de aceite.
Lo metemos en el horno precalentado a 200ºC i lo tenemos durante aproximadamente 20 minutos o cuando veamos que el queso esté fundido y la masa dorada.
OBSERVACIONS
Si l'albergínia és vella, la pell pot ser amarga i per això es recomana pelar-la, però si vos agrada, podeu posar-la amb pell.
OBSERVACIONES
Si la berenjena es vieja, la piel puede ser amarga y por eso se recomienda pelarla, pero si os gusta, podéis ponerla con piel.
IDEAL PER MENJAR...
Per sopar, vos resultarà molt saborosa. Es pot acompanyar amb un postre després.
IDEAL PARA COMER...
Para cenar, os resultará muy sabrosa. Se puede acompañar con un postre después.
Recepta original: Directo al Paladar